Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 18 Julai 2014

Ramadhan 18 : Cuti :)


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

KK cuti hari Rabu lepas, perasaan sangat seronok, dah kerja lepas tu dapat cuti, mana tak gembira kan.



Dah lah semalamnya tu KK kerja petang, jadi kerja pun boleh rilek-rilek dan slow and steady gitu, hehe

Tak ada aktiviti pun, sekadar basuh baju macam biasa, tak pergi jalan-jalan pun, sibuk duduk rumah seperti puteri kayangan, haha

Esok KK kerja petang, lepas sahur bolehlah tidur sekejap, tak adalah tunggu sampai nak pergi kerja macam shift pagi.

#wifi putus-putus #lambat update


2 ulasan: