Spice of My Life

Followers !

Halaman

Rabu, 16 Julai 2014

Ramadhan 16 : Badan lemah :(


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Tiba-tiba badan terasa lemah, tak bermaya sangat, datang kerja pun tak ada mood, KK rasa tak cukup rehat.


Semalam kan KK shift petang, tiba-tiba keesokan harinya pula shift pagi, kita dah balik penat-penat malam, esoknya kerja pagi, memang menarik..

Tapi nak buat macam mana, dah tanggungjawabkan kita, KK terpaksa saja, macam drama Kerana Terpaksa Aku Relakan pula, hehehe


2 hari KK shift pagi, hari Isnin dan Selasa, Rabu KK cuti, Khamis pula masuk pagi dan Jumaat KK cuti semula, hoooraayy !!

Gaji advance dah dapat, tapi tak tahu nak beli apa, baju Melayu pakai yang ada sudah, mungkin nak beli kasut dengan baju sikit, hehe


Tiada ulasan:

Catat Ulasan