Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 24 Oktober 2014

24/10/14 : Salam Jumaat :)


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Bertemu lagi kita pada hari Jumaat yang penuh barakah ini, menghirup udara di pagi hari, bermakna kita diberi peluang sekali lagi oleh Allah untuk hidup di muka bumi ini.


Macam biasa, KK akan bercuti harini, pagi tadi bangun agak lewat, pukul 11 baru terkejut, tu pun sebab rasa nak pergi tandas.

Lepas saja solat Jumaat tadi, terus update blog, hehe, kadang-kadang nak update blog pun tak ada idea, sadis.


Aktiviti harini adalah "berkabung", haha, bukan berkabung tu, berkabung dalam rumah, tak keluar pergi mana-mana pun.

Kalau ada orang ajak boleh lah juga nak kemana-mana, tapi rasanya baik duduk dirumah, proses menggemukkan diri, haha

*cuti...cuti...cuti


Tiada ulasan:

Catat Ulasan