Followers !

Khamis, 30 Oktober 2014

Jamuan di tempat kerja :)


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Harini kat tempat kerja KK ada sikit jamuan, katanya jamuan untuk Deepavali dan digabung sekali dengan Hari Raya Puasa


Kelakar rasa, terlebih jimat bajet katakan, haha, tapi paling penting makan percuma, jimat duit ! hehe



Pukul 2 dah kena halau dengan boss, tinggal kerja datang jamuan, haha, kena lah pergi, tinggal bakeri kejap, hehe

Menu nasi putih dengan lauk ayam masak merah dan daging masak kicap, memang sedap !



Kami berempat makan kat bilik staff, sebab tempat jamuan sempit, jadi lepas ambil makan, terus lari ! hehe

Makan-makan sambil tengok tv, Sinetron kat TV3 tu pula macam best, haha, tak pernah layan pun, tapi layan saja lah, haha.

Lepas habis makan terus masuk kerja, bahaya tinggal lama-lama, hehe

*sedap makan percuma + lauk memang sedap !


3 ulasan: