Followers !

Sabtu, 25 Oktober 2014

Tayar motosikal pancit :(


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Besar betul dugaan harini, tak sangka tidak lagi ku duga perkara sebegini akan berlaku ke atas diri KK.


Harini memang hari yang sibuk, hari Sabtu kan, lagi-lagi masih lagi dalam cuti sekolah, memang tak terkira tadi, dengan penatnya.

Dah lah balik pukul 9 malam, dari pagi kot, sambung sampai ke pukul 9, OT 4jam, bolehlah sikit-sikit.

Ingatkan dah boleh balik dengan aman, dah atas motor, siap dah hidupkan enjin, tapi bila bawa rasa bergegar

Rasa motor tak stabil, bergoyang-goyang motor, KK memang dah rasa lain, KK berhenti dan tengok tayar belakang, memang kempis

Bila dah jadi macam tu, masuk simpang, terus telefon mak, cakap motor pancit, dia pun telefon sepupu minta ambil KK kat bandar.

Pukul 10 juga balik, sebab sepupu datang lambat, sabar saja, bila dia sampai, terus KK ajak letak motor depan hujung sana.

Esok kedai tutup, kena tunggu isnin pula, lambat lagi lah jawabnya, harap motor cepat dibaiki dan baik seperti sedia kala.


2 ulasan:

  1. alahai..mesti stress kan,,iqha pun pernah alami time nak g mengajar,,huhu,,btw,,jemput singgah and join http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html :))))

    BalasPadam
    Balasan
    1. stress juga, tapi benda dah nak jadi kan :)

      Padam