Spice of My Life

Followers !

Halaman

Sabtu, 18 Oktober 2014

Lama dah tak makan ayam KFC !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

3 hari lepas, kawan sekerja ajak makan KFC, tekak ni tak terasa lah nak makan sangat, tapi bolehlah, lagipun dah lama tak makan kan.


KFC kat sini baru saja siap buat pengubahsuaian, cantik juga, lebih besar dan lebar dari dulu.

Puteri lah yang ajak KK, hehe, nak juga tengok kedai baru sambil makan kan, dekat saja dengan tempat kerja.


Kami lambat sikit saja, kalau cepat dapat set yang murah sikit, sebab lunch hour kan, tapi lewat sikit, harga dah jadi normal, sedih !

Tak apalah, makan tetap makan, lama dah tak merasa ayam KFC, hehe, sedapnya, bila dah lama tak makan, habis licin pinggan, haha



2 ulasan:

  1. Dah lama gak tak makan. KK dah goda ni, nak gi makan la esok.. hoho

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe, sekali sekala boleh nak makan, hehe :)

      Padam