Followers !

Khamis, 30 Mac 2017

Jalan-jalan Time Square !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Lepas dah siap melantak tadi, perjalanan diteruskan ke Time Square pula, kali ni kita jalan-jalan cuci mata pula sebab perut dah kenyang kan, hahaha


Oh, lupa nak beritahu, kami berempat pusing-pusing KL ni guna MRT dan LRT saja, sebab senang, lagipun mak dengan adik tak pernah naik, jadi kita naiklah sebagai kenangan dan pengalaman



Yang KK pijak ni, memang menarik, kat Kuantan tak ada benda macam ni, haha, macam jeli dalam air, seronok sangat, almaklumlah, kita orang kampung, haha



Banyak jugalah bergambar, sebab kat TS ni memang lawa-lawa, besar sangat tak larat nak jalan sampai habis, setakat mampu saja sebab kita nak ke KLCC pula

KK sempatlah beli Hokkaido Cheese Tart tu dengan makanan ringan, haha, selebihnya banyak berjalan dan cuci mata saja

Tiada ulasan:

Catat Ulasan