Spice of My Life

Followers !

Halaman

Khamis, 23 Mac 2017

Sarapan !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

KK ni tak ada nak rajin sangat pagi-pagi dah bawa kereta pergi ke drive thru semata-mata nak beli makanan, tak ada dalam sejarah hidup lagi macam tu, haha


Ini sebabnya KK dari Pekan, semalam pergi berjalan melawat kawan kerja kat sana, saja bawa Nadia jumpa Aini dengan Aina di Pekan, bulan ni Nadia dah bulan akhir

KK bertolak dari pagi sampai di Kemaman perut lapar sangat, singgah di Mcd nak beli Double Cheese Burger, lepas tu terus buka kedai kerja macam biasa, hehe

Jangan amalkan makan makanan segera macam ni, sekali sekala tak apa, KK pun dah lama sangat tak makan sebenarnya, datang tekak teringin baru pergi beli,haha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan