Spice of My Life

Followers !

Halaman

Ahad, 28 Ogos 2016

Teh Kurus : Juna Slim Tea !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Nak kata gemuk, tak adalah, nak kata ideal pun tidak, tapi nak kurus sikit saja lagi, turun 5 kilo dah rasa baik sangat dah,haha


Bukan tak bersyukur, cuma bila dah pakai seluar tu rasa ketat, eh eh terasa makin membesar dengan jayanya, seperti isi yis mengembang  dalam roti tu, haha

Jadi KK terpanggil untuk cuba Juna Slim Tea produk dari Puan Junn ni, orang kata bagus, boleh turun berat badan, tak salah kita cuba

KK dah lama kenal Kak Junn ni, dari zaman-zaman shiseido black mask tengah meletop kat Malaysia ni, selalu borong kat Kak Junn ni, dulu semua Kak Junn jual

Tapi sekarang Kak Junn fokus produk sendiri, nampak tak maju kat situ, dari jual produk orang sampai boleh keluarkan produk sendiri, bangga dengan Kak Junn !!

Tak sabar nak cuba malam ni, ayuhlah kurus bersama saya ! haha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan