Followers !

Isnin, 16 Mei 2016

Lunch Box !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Makan tenggahari telah tiba ! KK ni kerja masuk pukul 10, nak kata sarapan tu memang tak sempat, celik mata terus pergi kerja


Kadang-kadang tak elok kan bila tak sarapan, tapi nak buat macam mana, dah terbiasa hari hari macam tu, redha sajalah

Lunch box untuk harini ialah nasi putih, daging kicap pedas, sayur air campur, sambal belacan dan air oren, semua sekali cuma RM 4

Murah bukan? sampai hantar depan tempat kerja KK lagi, memang terbaik, akak ni memang masak sedap, tak rugi beli

Alhamdulillah, selamat masuk perut dah, hehe, rezeki untuk harini, esok tak tahu lagi menu apa yang ada, nantikan...

1 ulasan:

  1. Murahnya.... Kat tempat kerja akak ni mesti nak standby at least RM10.00... Selamat menjamu selera... ☺️

    BalasPadam