Spice of My Life

Followers !

Halaman

Khamis, 19 Mei 2016

Maggie Goreng !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Kalau kena dengan cara masaknya, kena dengan rencahnya, memang sedap maggi goreng ni, lagi-lagi kalau pedas sikit, memang ummpphhh !


Ni menu makan malam semalam, bosan dah makan burger, kita tukar selera sikit makan makanan berat, kita pekena maggi goreng


KK dah pesan awal-awal, petang tu dah order, paling penting hantar depan pejabat lagi, senang, orang pemalas macam KK suka sangat kalau ada orang hantar, haha

Sedap maggi goreng ni, pedas memang kena, tak pedas sangat, memang rasa, cukup ada ayam semua, dan harga cuma RM 4 sekali percuma penghantaran

Memang kena order lagi, hehe, banyak penuh bekas tu, memang kenyang, KK makan habis sebungkus, memang sangat berbaloi dengan harga, semoga penjual maggi ni dimurahkan rezeki kerana berniaga dengan ikhlas dan makanan memang sedap !

1 ulasan:

  1. best sgt maggi goreng cer try ramyong yang tgh femes tu.. lg besttt

    BalasPadam