Followers !

Jumaat, 11 April 2014

Jadual kerja bulan April :)


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

KK bermula kerja dengan tarikh yang begitu cantik, iaitu 1/4/2014, hari pertama pada bulan April.


Jika dihitung, baru 8 hari KK bekerja, tak termasuk 2 hari bercuti, hehe, gelaran budak baru tu masih ada, sebab pakai baju putih, haha


Inilah jadual kerja KK, nampak tak nama "new staff" tu, hehe, itulah KK, biasalah, nanti ada lah nama kimi kat situ, hehe

Simbol "M" bermaksud morning, masuk pukul 7 pagi, balik pukul 5, dan simbol "A" bermaksud afternoon, masuk pukul 1, balik pukul 10 malam.

Bulan April nampaknya banyak majoriti KK masuk morning, biasalah, manager dah cakap, orang baru dibiasakan masuk pagi, nanti baru petang.

Apapun, doakan KK yang terbaik :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan