Followers !

Isnin, 28 April 2014

Tersenarai Blogger Remaja oleh HasrulHassan.com !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Dari minggu lepas, bila saja sebut blog Hasrul Hassan, tersenyum saja mulut ni, sampai kebas bibir sebab tak nak lepas tersenyum, haha


Tak sangka dan tak diduga, blog KK tersenarai sebagai Blog Remaja Malaysia oleh blog Hasrul Hassan

Siapa tak kenal Encik Hasrul Hassan, blogger otai yang telah lama berkecimpung dalam dunia blogging dan banyak pengalaman.

Alkisahnya, 9 April lepas, yakni hari Rabu, Encik Hasrul ada update status di FB yang berbunyi seperti dibawah.


KK ni masa hari tu, kerja pagi, balik pukul 5, malam baru online, tengok2 dah tutup, sebab ramai sangat orang komen.

Nak 5 orang blogger sahaja, tapi yang komen nak sampai 60++, memang ramai sangat, yang rasa diri terlebih muda pun ada komen, hehe


KK pun komen juga, haha, biarlah, nak juga menempel kat ruangan komen tersebut. Kira redha, dapat tak dapat belakang kira.

Tapi, bila Encik HasrulHassan publish entri pasal Senarai Blog-Blog Remaja Malaysia, ada blog KK, menempel juga akhirnya, alhamdulillah.

KK nak senaraikan juga kesemua blogger yang turut tersenarai untuk Blog Remaja Malaysia oleh HasrulHassan.com

  1. http://yuyuatiqa.blogspot.com/
  2. http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/
  3. http://hariskaito.blogspot.com/
  4. http://profhariz.com/
  5. http://nurulzayani.blogspot.com/
  6. http://keymekeymoo.blogspot.com/
  7. http://caersasuke.blogspot.com/
  8. http://kimijamai.blogspot.com/
  9. http://balqisazhar.blogspot.com/
  10. http://syiralokman.blogspot.com/
  11. http://eyqahasnan.blogspot.com/
  12. http://changelog.sukasedap.com/
  13. http://www.harianpost.com/
  14. http://pengetahuandankeindahanislam.blogspot.com/
  15. http://www.linieynor.com/
  16. http://thenurulee.blogspot.com/
  17. http://wafiremli.blogspot.com/
  18. http://rareunic.blogspot.com/
  19. http://www.khairulasrol.com/
  20. http://cercitertashaqisha.blogspot.com/
  21. http://www.aslamber.com/

Inilah senarai blogger remaja Malaysia yang tersenarai oleh Hasrul Hassan, KK dah blogwalking semua dan menjadi keluarga follower.

Ada beberapa blog yang KK tak boleh follow, maafkan KK, tapi semua blog cantik dan cepat loading, suka dengan blog kamu semua.


Walau apapun, terima kasih KK ucapkan kepada yang tidak terhingga kepada Encik Hasrul Hassan kerana sudi menyenaraikan blog KK sebagai Blog Remaja Malaysia, tak sangka betul.

Walaupun KK komen terakhir di status FB, encik tetap ambil dan turut senaraikan di barisan atas tu, terima kasih Encik Hasrul :)


7 ulasan:

  1. alahh setakat tersenarai dalam blog orang xpayah la nak rasa bangga...lain la tersenarai dalam komuniti atau pertandingan apa2 yg official,,,,aku pun boleh mintak kawan aku buatkan senarai camtu dlm blog kawan aku,,ape de hall

    BalasPadam
  2. TAHNIAH YE.. tersenarai dlm blog sifu HH =)

    BalasPadam