Followers !

Ahad, 9 Mac 2014

Buat Cover Page Facebook guna PicMonkey.com


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Semalam, KK tengah bosan, terfikir akan Cover Page di FB masih lagi kosong, tak tahu nak letak gambar apa.



Tiba-tiba teringat di PicMonkey.com boleh edit dan buat sendiri cover page, saiz cover memang dah disiapkan.

KK buat biasa saja, malas nak reka canggih-canggih sangat, biar biasa tapi hasilnya comel dan kemas, comel je ada 4 ekor haiwan kat situ, hehe

Jadi, kepada sesiapa nak cuba buat cover page sendiri, boleh cuba buat di PicMonkey, percuma lagi.


Boleh ke PicMonkey.com ---> Design ---> Facebook Cover . Lepas tu boleh lah design ikut suka hati.

Saiz itu memang dah betul-betul cukup muat, jadi bila upload, memang tak perlu nak alih-alih ke kiri ke kanan.





Tiada ulasan:

Catat Ulasan