Spice of My Life

Followers !

Halaman

Ahad, 23 Mac 2014

Oreo Cheese Cake + Pavlova = Marvellous !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Semalam baru sampai kek yang KK tempah, hehe, sekarang memang trend jual kek dalam bekas kecil-kecil kan, sebekas RM 5 sahaja.


KK tidak terkecuali untuk membelinya, nak dijadikan cerita kan, kawan lama memang jual kek ni, KK pun ada niat nak mencuba.

Ini kali kedua KK beli, minggu lepas KK beli jenis Chocolate Cheese cake, memang sedap, sampai tak menyempat nak ambil gambar kan, hehe.


Kali ni, KK nak cuba Oreo Cheese Cake dan Pavlova, nampak dalam gambar macam sedap saja, hehe.

Tapi dah suku habis, tak boleh tahan nafsu tengok pavlova tu, haha, lepas makan baru teringat nak ambil gambar.


Dua-dua memang sedap, tak rugi KK beli, lepas ni KK akan beli lagi, mungkin nak cuba jenis lain pula.

Harga bagi bekas kecil RM 5, banyak lagi jenis yang ada, set Combo 3 pun ada, boleh tengok di Instagram.

Berita baik kepada warga Kuantan ! Sesiapa yang tinggal di kawasan Kuantan, pihak HomeGallerySa menawarkan perkhidmatan C.O.D.


Kredit :-

Whatapps : 0111-2966858
Instagram : homegallerysa
Facebook : juearysa


2 ulasan:

  1. Assalamualaikum dik, area KL boleh order ke? hehehe ~~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam kak sheila, boleh order, bab delivery tak pasti :)

      Padam