Followers !

Selasa, 18 Mac 2014

Jalan-jalan tenangkan minda ^-^


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Harini KK teman Nadiah, dia dapat untuk temuduga di kedai buku yang kami mohon tempoh hari. Boleh baca SINI



Alhamdulilah, selesai sahaja temuduga, Nadiah diterima, dan boleh mulakan kerja pada 26/03/2014, KK tak ada rezeki, mungkin rezeki Nadiah.

Jadi, KK pergi isi borang ditempat kerja lama dulu, dan borang KK serahkan terus pada akak yang KK kenal tu, senang kata nanti dia terus hantar pada supervisor.

Tak perlu nak sampai HR dah, direct terus supervisor, haha, memang terbaiklah KK, guna orang dalam, lagi senang, penat dah mintak kerja dan mohon sampai sudah, tapi tak dapat juga, dah penat !


Lupakan kisah itu, KK dan Nadiah nak pergi beli Cool Blog, lama sangat tak minum, kali ni Nadiah nak belanja , Yeay !

Minum dan lepak sekejap, borak dan gosip semestinya, hehe, dan angkat kaki untuk balik.

Mungkin ini kali terakhir nak keluar dengan Nadiah, lepas ni dah susah, kalau dah kerja, susah la sikit, semua sibuk saja kan.


2 ulasan:

  1. Assalamualaikum dik, alhamdullilah. murah rezeki kawan awak tu. takpe, awak jangan putus asa.. in shaa Allah, tak lama lagi sampai juga turn awak dapat kerja.. selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam kak sheila,

      insya Allah kak, amin, terima kasih kak, sebab doakan saya :)

      *tq kak sebab isi tabung ;)

      Padam