Followers !

Ahad, 16 Mac 2014

Ink Printer Murah ! 4 botol RM30 !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Ink printer Canon KK ni dah habis, terutama yang warna hitam, memang dah tahap nazak, nyawa-nyawa ikan.

Jadi, KK ada cerita kat SINI, yang KK pergi cari kat kedai buku, mahal habaq aaanggggg ! hahaha, RM20 sebotol. *mungkin ada yang cakap murah.

Tapi bagi KK, mahal, maafkan saya, saya memang kedekut, haha, jadi KK batalkan niat untuk beli di kedai, dan nak beli "atas talian"

Balik rumah, godek-godek Mudah.my, KK dipertemukan dengan iklan yang agak menarik, dan memang murah sangat.


Harga 1 botol RM 5.50 ! 4 botol RM 22.00 , memang murah kan? nak banding dengan 1 botol dah RM 20, 4 botol, taknya RM 80 ?

Postage RM 9, sebab kedainya di Sarawak, haha, punyalah jauh kan, tapi PosLaju kan ada, jadi semua RM 31, tapi KK bodek tuan kedai, dapat RM 30, haha.


Printer KK kan pakai yang tabung luar, atau dipanggil external ink tank, jadi senang je, tuang je penuh-penuh dalam tabung tu.

Kalau yang pakai katrij, jangan risau, tuan kedai dah sediakan jarum inject tu, nanti sedut ink, dan cucuk saja pada katrij, mudah bukan?


Jadi, kepada sesiapa yang mencari ink printer Canon, Lexmark, HP, Epson atau Brother, KK cadangkan beli kat HZ Technology, senang dan murah.

Tuan kedai pun baik saja, Layan je KK yang jenis banyak soal, hehe, siap bagi diskaun lagi, KK order melalui Whatapps, lagi cepat reply dan mudah

Nak beli juga? Boleh terus ke 016-8369502 (Whatapps @ WeChat)

Kredit :-

Mr. Hii Hiong Zeng
Sibu, Sarawak
016-8569502

Facebook : HZ Technology



12 ulasan:

  1. Nak tanya ink tu sampai dlm berapa hari ye...

    BalasPadam
  2. Nk tny ink tu ape² printer boleh pkai ke???

    BalasPadam
  3. semoga Allah memudahkaan urusan kau kerana kau memudahkan urusan aku

    BalasPadam
  4. Mcm mne kualiti ink tu?ok x?ada x msalah kt printer cthnye da buih ke kt dlm wyar dia.

    BalasPadam
  5. Cm mne awk modified letk luar ink tu...x kn ada pape problem ke nnti??maafla bru nk tahu psal printer

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya hantar di kedai komputer, buat haritu dalam rm100 juga

      Padam
  6. Assalamualaikum nak beli satu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam, boleh PM no tertera di atas ye..

      Padam