Spice of My Life

Followers !

Halaman

Sabtu, 22 Mac 2014

Shopping lagi di Daiso Japan !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Minggu lepas, KK pergi lagi di Daiso Japan, kalau sesiapa lagi tak tahu, Daiso Japan dah ada di Kuantan, lokasinya di East Coast Mall, area Golden Screen Cinema tu.


Kali ni KK pergi dengan Nadiah, mak KK suruh beli perfume macam KK beli hari itu, boleh tengok perfume tu kat SINI


Kali ni KK jumpa pula room perfume yang baru, lagi banyak kuantiti dan lagi besar, lambat sikit nak habis kan.

Besar kan, yang warna pink dan purple tu, 400ml, tahan lama sikit, nak banding dengan yang bamboo perfume tu. KK guna tak sampai seminggu dah habis.


KK beli 4 barang saja, lagi 2 barang tu Nadiah punya, hehe, KK beli bamboo perfume satu, 2 perfume yang besar tu, dan satu lagi wall sticker.

Kalau pergi Daiso ni, KK jadi gila sekejap, haha, sebab semua rasa nak beli, pantang nampak, hehe :)


6 ulasan:

  1. Assalamualaikum.. akka tak pernah masuk daiso.. hihi ~~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam Kak Sheila,

      cuba lah kak cari Daiso dan masuk, mesti akak tak keruan, ada saja barang nak rembat, hehe

      Padam
  2. dah 3 kali pergi. shopping sakan padahal tak plan pun asalnya nak beli apa. yang penting, daiso memang daebakk.

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah, betul ! Daiso memang best, benda yang kadang-kadang tak rancang nak beli, tiba-tiba terbeli kan, hehe

      Padam
  3. salam...daiso kt kuantan kt mane ek?? tingkat bape kt ECM cari xjupe..pening sbb ecm tgh renovate..
    pls klu tahu send kt gmail akak..fanana87@gmail.com

    BalasPadam