Followers !

Khamis, 27 Mac 2014

Tolong hias hantaran :)


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Rutin di tengah malam macam biasa, menjadi kuli untuk hias hantaran tunang, biasalah, inilah kerja pabila orang menggangur kan, hehe


Harini KK tolong buat sikit tapak tu, sesi menampal paper twist tu, sebab baru beli gam, boleh lah menampal, kalau tak beli, harus tak buat.


Tengok design untuk hantaran cincin, comel tak? model tu terlebih comel, haha, sila muntah hijau, idea tu dah ada, cuma tak siap lagi.

Cincin tu pinjam yang akak punya, haha, nak bagi nampak gambaran sebenar gituh, hehe.

KK baru tanya tarikh berlangsungnya, pada 20/4/2014, hari Ahad, KK pula yang terlebih kan, macam lah dia nak bertunang.


Tak sangka, kakak dah nak bertunang, tak lama lagi, nak kahwin pula, nanti KK pula, huwaaa !! tak sangka begitu cepat masa berlalu




Tiada ulasan:

Catat Ulasan