Spice of My Life

Followers !

Halaman

Rabu, 26 Mac 2014

Hias hantaran pertunangan :)


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Kisah yang bersambung dari semalam, harini rutin yang sama, hias tapak hantaran, sebab semalam baru siap 3 tapak.


KK macam biasa, rutin mengunting paper twist tu, sebab kakak dah beli 2 lagi, tapi yang warna pink salah beli, jadi gunting yang kuning dulu.


Gambar kat atas tu tempat nak isi cupcake nanti, hehe, of course lah kek KK yang akan buat tau, nak tahu rupanya? nantikan, hehe

Lupa pula nak tanya tarikh sebenar majlisnya, hehe, esok KK tanya ye, banyak lagi sebenarnya yang tak siap, buat sikit-sikit.

Esok KK nak ikut kakak pergi beli barang lagi, tapi dia cuma beli tapak untuk letak cincin dengan hiasan, idea tu dah ada, cuma nak buat saja belum lagi.

Walau apapun, KK berharap segalanya dapat berjalan lancar sehingga hari pertunangan nanti :)


2 ulasan: