Followers !

Ahad, 2 Mac 2014

Temuduga Kerja : 3:00 p.m !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Tak tahu nak cakap apa dah, mungkin rezeki KK di pagi-pagi buta, hanya ucapan alhamdulillah terungkap di bibir.


Kepada yang masih yang tidak tahu, KK masih tidak bekerja dan dalam proses dalam mencari kerja yang baru.

Niatnya, nak kerja lepas habiskan MUET Test, tapi rezeki sampai awal pula, tapi baru nak pergi temuduga.

Pagi tadi dalam jam 1.00 pagi, KK godek-godek FB, tiba-tiba ternampak satu post di page Kuantan, ada perlukan kerja kosong, nak lelaki, pekerja am.


KK pun ambil no telefon, niatnya nak mesej esok pagi, tapi bila simpan, check di Whatapps, orang tu online, cuba lah text.

Orang tu pula balas, KK pun bertanya tentang kerja tersebut, akhirnya orang tu suruh KK datang temuduga esok, dan kalau KK berminat, nak ambil kerja terus.

Suruh datang pukul 11, tapi pagi KK nak ke JPJ, jadi ditunda ke 3.00 petang, minta nadiah teman esok.


Insya Allah, jika tertulis rezeki KK, tak kemana, KK berharap dapat kerja segera yang mungkin, sebab duit dah nak habis ni, hehe.

Doakan yang terbaik untuk KK ye :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan